Dansschool in Bolsward & Makkum

DOCENTEN


Denise Flapper 

Geeft les: Kinderdans, Moderne Dans, Jazz Dance, Showdance

Locatie: Bolsward, Makkum

Denise Flapper is de oprichter van Denise Dans. Ze is 27 jaar oud en woont in Bolsward. Denise danst al sinds haar 3e levensjaar, waardoor dansen haar passie is geworden. Ze is daarom de opleiding Artiest Dans gaan volgen op het Friesland College in Leeuwarden. Tijdens de opleiding word je geëxamineerd als: dansdocent - choreograaf - danseres.  Denise heeft in mei 2016 de dansopleiding succesvol afgerond. Denise heeft vervolgens nog een studie Social Work aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden gevolgd. Deze heeft ze in mei 2021 succesvol afgerond.

Tijdens de dansopleiding leer je les te geven aan verschillende doelgroepen, maar ook in verschillende stijlen. Hierdoor ben je erg breed opgeleid om elke dansstijl aan te bieden. Verder blijft het natuurlijk belangrijk dat Denise zelf haar danskwaliteiten blijft ontwikkelen. Dit doet ze door verschillende dansworkshops bij te wonen, om hier inspiratie uit te halen voor haar eigen danslessen. Het is natuurlijk belangrijk voor een lerares om haar eigen danskwaliteiten te blijven ontwikkelen. 

Het belangrijkste voor Denise is dat ze haar leerlingen iets kan leren en dat ze hierbij plezier beleven tijdens de danslessen. Lieke Hartman

Geeft les: Kinderdans en kidslessen

Locatie: Bolsward

Lieke is sinds 2020 dansdocent bij Denise Dans. Ze is 20 jaar oud en woont in Bolsward. Lieke danst sinds haar 9e levensjaar bij Denise Dans en studeert op dit moment aan het CIOS te Leeuwarden. Tijdens deze opleiding leer je om les te geven aan verschillende groepen. 

Lieke vindt het belangrijk om haar enthousiasme over te brengen naar anderen en dat kan natuurlijk het beste in de vorm van een leuke dansles.

Tijdens de opleiding volgt Lieke een periode dans waarin ze heeft geleerd hoe ze een dansles moet geven. Ze is zelf creatief en vindt het leuk om op zoek te gaan naar passende dansjes die aansluiten bij de groep. Lieke blijft zich ontwikkelen door zelf danslessen te volgen bij Denise Dans in de selectiegroep Unlimited. 

Lieke vindt het belangrijk dat haar leerlingen plezier beleven tijdens de lessen.