Dansschool in Bolsward & Makkum


OVER DENISE DANS

Hier kun je alles vinden wat je maar wilt weten over dansen bij Denise Dans. Ook kun je je inschrijven voor een gratis proefles, dit vindt u onder het kopje contact.

Dansen doe je bij Denise Dans. Of je nu beginner, gevorderd of kleuter bent. Bij Denise Dans is IEDEREEN welkom!  Wij geven dansles aan kinderen vanaf 3 jaar oud.

Er zijn redenen genoeg om te gaan dansen. Beweeg je graag op muziek? Vind je het leuk om de nieuwste en hipste moves te leren? Lijkt het je leuk om andere leeftijdgenoten te ontmoeten? Of wil je misschien je conditie verbeteren? Geef je dan op voor een gratis proefles!

Op ons lesrooster vind je alle bekende dans vormen: Kinderdans - Showdance - Jazzdance - Moderne dans. 

 Naast lessen organiseert Denise Dans ook workshops en dansvoorstellingen. Een aantal keren per jaar kun je zelf op het podium staan. Zo kun je jouw passie delen, tonen en nog intenser beleven. Workshops worden overal gegeven, op basisscholen of tijdens sportdagen. Ook kan er bij Denise Dans verjaardag feestjes georganiseerd worden. Dit houd in dat je 2 uren lekker gaat dansen.

 Denise Dans biedt ook een mogelijkheid om door te groeien. Per 1 september 2017 is er een selectiegroep gestart. Deze groep zal deelnemen aan verschillende dans optredens in Nederland. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan de danstechniek en het onder controle krijgen van verschillende dansstijlen.

Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie worden tijdens de lessen geoefend. Tijdens deze lessen wordt er alles aangedaan om het niveau van jouw danskwaliteiten te verhogen en als maar beter te worden.  Lijkt dit je leuk en ben je hier gemotiveerd voor? Geef je dan op voor deze groep via het contactformulier.